Douches

Design

De Kinemagic Design inloopdouche is in alle opzichten voor iedereen geschikt. Zowel voor senioren als voor gezinnen met kinderen. Met deze serie stelt u uw eigen douche samen, die past bij uw levensfase en specifieke inrichtingswensen.

De Serenite Plus inloopdouche is de totaaloplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilig en compleet uitgerust douchesysteem. Dit innovatieve design is ondermeer voorzien van een ergonomische comfortsteun en een wandbeugel, voor extra houvast bij het in- en uitstappen. Ook is deze serie standaard uitgerust met een softclose zitje en een luxe thermostaatkraan van Grohe. De handdouche is magnetisch en kan op elke gewenste hoogte op de douchestang bevestigd worden. Zo kunt u de handdouche altijd eenvoudig afnemen en weer terugplaatsen, of u nu staand of zittend doucht!

Kineprime

Kineprime van Kinedo is een complete douchecabine. De Kineprime is voorzien van vaste achterwanden en een thermostaatkraan. De complete douchecabine is leverbaar met een hoge douchebak van 18 cm of een lage douchebak van 9 cm. Ook kunt u kiezen tussen een uitvoering in glas of acryl.

De douchecabine Kineform met functies voor hydromassage en verneveling bestaat uit 6 mm dikke gehard glaswanden en een 8 cm dikke ontvanger van synthetisch beton. Toegang via twee schuifdeuren of een draaideur. Beschikbaar in een rechthoekig model met witte kolom en zeefdrukwand, een vierkant of kwartrond model en een rechthoekig of kwartrond model met kleurenkolom. Deze douche bevat een zenithale hoofddouche.

Kineform
Horizon

Het volledig glazen ontwerp van de douchecabine Kinedo Horizon combineert functionaliteit met flair, dankzij het hoogwaardige gehard 8 mm veiligheidsglas. Geïntegreerde glasplanken, ingebouwde doucheknoppen, een enkele spray-eenheid en een regendouche boven het hoofd maken de look moeiteloos en eigentijds.

 

Met de White Space douchecabine van Kinedo creërt u een wellnessruimte in uw eigen badkamer. De douchecabine is compleet uitgerust met een ingebouwde mechanische kraan met 2 bedieningsknoppen, een magnetische handdouche en grote regendouche en een flaconhouder. Alle accessoires zijn gemaakt van roestvrij staal.
 

White Space
Eden

 

De douchecabine Kinedo Eden is de perfecte oplossing wanneer er ruimte is in uw badkamer. Voeg extra luxe toe met zijn ondoorzichtige witte glazen panelen en stijlvolle glazen deuren. De gepolijste chroomprofielen van Kinedo Eden bieden een stijlvolle afwerking voor elke moderne badkamer. Dompel jezelf onder in luxe tijdens het douchen! Ook is er de Kinedo Eden+. Deze douchecabine is voorzien van een inbouw thermostaatkraan.

De Serenite inloopdouche is de meest stijlvolle manier om valpartijen in de badkamer tegen te gaan. Dit douchesysteem is speciaal ontwikkeld met het oog op comfort en veiligheid en is eenvoudig te betreden dankzij een zeer lage instap van slechts 3 cm. Indien u de douchebak volledig laat inbouwen, is de toegang tot uw douche zelfs volledig drempelloos.

Serenite