Douches

Design

De Kinemagic Design inloopdouche is in alle opzichten voor iedereen geschikt. Zowel voor senioren als voor gezinnen met kinderen. Met deze serie stelt u uw eigen douche samen, die past bij uw levensfase en specifieke inrichtingswensen.

De Serenite Plus inloopdouche is de totaaloplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilig en compleet uitgerust douchesysteem. Dit innovatieve design is ondermeer voorzien van een ergonomische comfortsteun en een wandbeugel, voor extra houvast bij het in- en uitstappen. Ook is deze serie standaard uitgerust met een softclose zitje en een luxe thermostaatkraan van Grohe. De handdouche is magnetisch en kan op elke gewenste hoogte op de douchestang bevestigd worden. Zo kunt u de handdouche altijd eenvoudig afnemen en weer terugplaatsen, of u nu staand of zittend doucht!

Kineprime

Kineprime van Kinedo is een complete douchecabine. De Kineprime is voorzien van vaste achterwanden en een thermostaatkraan. De complete douchecabine is leverbaar met een hoge douchebak van 18 cm of een lage douchebak van 9 cm. Ook kunt u kiezen tussen een uitvoering in glas of acryl.

De douchecabine Kineform met functies voor hydromassage en verneveling bestaat uit 6 mm dikke gehard glaswanden en een 8 cm dikke ontvanger van synthetisch beton. Toegang via twee schuifdeuren of een draaideur. Beschikbaar in een rechthoekig model met witte kolom en zeefdrukwand, een vierkant of kwartrond model en een rechthoekig of kwartrond model met kleurenkolom. Deze douche bevat een zenithale hoofddouche.

Kineform
Eden

 

De douchecabine Kinedo Eden is de perfecte oplossing wanneer er ruimte is in uw badkamer. Voeg extra luxe toe met zijn ondoorzichtige witte glazen panelen en stijlvolle glazen deuren. De gepolijste chroomprofielen van Kinedo Eden bieden een stijlvolle afwerking voor elke moderne badkamer. Dompel jezelf onder in luxe tijdens het douchen! Ook is er de Kinedo Eden+. Deze douchecabine is voorzien van een inbouw thermostaatkraan.

Kinedesign is een prachtige douchecabine die voelt als een walk-in-shower. Deze luxe douche combineert water, glas, licht en technologie in perfecte harmonie en dompelt je onder in een heerlijke, wellness-achtige ervaring voor de zintuigen. De vormgeving is strak met profielloze glazen schuifdeuren in een mooie, eigentijdse designlook. De cabine is te personaliseren met tal van opties zoals stoomfunctie, Led-regendouche en bluetooth sound system.

Kinedesign
Brooklyn Factory

Hou je van een stoere en trendy douchecabine in je badkamer? Kies dan zeker voor de Kinedo Brooklyn Factory! Deze douchecabine is volledig uitgerust met 6mm glas, thermostatische kraan, douchebak en zwarte douchecombinatie (handdouche & regendouche). De profielen zijn schitterend uitgevoerd in zwart geborsteld aluminium. Een eye-catcher zonder meer!

De Serenite inloopdouche is de meest stijlvolle manier om valpartijen in de badkamer tegen te gaan. Dit douchesysteem is speciaal ontwikkeld met het oog op comfort en veiligheid en is eenvoudig te betreden dankzij een zeer lage instap van slechts 3 cm. Indien u de douchebak volledig laat inbouwen, is de toegang tot uw douche zelfs volledig drempelloos.

Serenite
Horizon

Horizon – de wellness douchecabine in eigentijds design die al helemaal is ingericht: ingebouwde thermostaat, messing handdouche, anti-twist doucheslang, achterwanden van matglas, grote regendouche en antislip, extra veilige douchebak van Biocryl. Je kunt de cabine extra uitrusten met features als hydro- of stoommassage, kleurentherapie, een verstuiver voor etherische oliën en een radio met tiptoetsen.