AKB seniorendouches op maat

Vanuit een nood
aan veilige douches

AKB DoucheComfort ontstond vanuit de nood aan een comfortabele douche zonder te hoge drempel, waarin ook hulpbehoevenden op een veilige manier van hun verzorging kunnen genieten. Het koppel achter AKB, Andy en Brigitte, zocht namelijk geruime tijd naar een dergelijke douche voor de vader van Brigitte.
Tijdens die zoektocht ondervond het paar dat het aanbod aan geschikte douches in de regio bijzonder klein was, en dat dat beter kon. Daarom besloten ze om de plaatsing van inloopdouches aan hun schrijnwerkersdiensten toe te voegen, zodat ook anderen de meerwaarde ervan in huis konden ervaren.
Instapdouche AKB seniorendouches

Kies je seniorendouche
in onze toonzaal te Leopoldsburg

Vandaag biedt AKB DoucheComfort met andere woorden, als één van de weinigen op de markt, een uniek totaalplaatje aan: de constructie (of renovatie) van kwalitatieve badkamers op maat. Mét inloopdouche, aan een eerlijke prijs.

Benieuwd om te ontdekken wat wij voor jouw badkamer(comfort) kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem dus gerust contact op, je bent altijd welkom!

Hoe kunnen we helpen?