Douche afgewerkt AKB

Een inloopdouche
is onmisbaar

Voor senioren, personen met een beperking of zelfs kleine kinderen is een inloopdouche in huis vaak onmisbaar. Dergelijke douches hebben immers het voordeel dat ze veilig en makkelijk in gebruik zijn, maar ook dat ze geen hoeken of randen hebben waarin het vuil zich kan opstapelen. Comfortabel en netjes dus! Zo kan iedereen, ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid, van een optimale hygiëne en deugddoende verzorging genieten.

Veiligheid en comfort

Om je inloopdouche aan te vullen, leveren we bij AKB bovendien ook verhoogde toiletten met veiligheidsbeugels. Zo raak je makkelijker op en van je wc en ervaar je, ook tijdens je toiletbezoek, ultieme veiligheid en meer comfort.

Douche veel gebruiksgemak
  • Alle technieken en afwerking bij ons
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • Zowel grote als kleine badkamers
  • Uitvoering volgens strakke planning
  • Complete begeleiding van A tot Z
  • Persoonlijk en professioneel advies

Keuze uit een breed aanbod

Seniorendouches

Kocoon seniorendouche

Kocoon

Is een compleet uitgeruste douchecabine met een knusse uitstraling jouw ding? Dan voldoet de Kocoon ongetwijfeld aan je verwachtingen. Deze seniorendouche is verkrijgbaar in diverse afmetingen en volledig personaliseerbaar op jouw maat. De decoratieve muurpanelen uit kunsthars zijn in maar liefst 12 kleurdesigns beschikbaar en vergen een minimum aan onderhoud, gezien ze geen tegels en dus geen siliconen voegen hebben. Met een extra vlakke douchebak van 3,8 cm is de douche ook nog eens gemakkelijk te betreden. Dit model heeft het allemaal!

Serenite

Wil je valpartijen in de badkamer vermijden, dan is de Serenite inloopdouche de meest stijlvolle manier om dat te doen. Dit mooie douchesysteem werd speciaal ontwikkeld voor ultiem comfort en optimale veiligheid en is eenvoudig te betreden dankzij de lage instap van slechts 3 cm. Laat je de douchebak volledig inbouwen, dan is de toegang zelfs volledig drempelloos.

Senerite kinemagic
Senerite plus kinemagic

Serenite plus

Ben je op zoek naar een veilig en volledig uitgerust douchesysteem? Dan is de Serenite Plus inloopdouche jouw totaaloplossing met alles erop en eraan. Dit innovatieve design heeft een ergonomische comfortsteun en drie wandbeugels, voor extra houvast bij het in- en uitstappen. Bovendien is deze serie standaard uitgerust met een softclose zitje en luxe thermostaatkraan van Grohe. De thermostatische handdouche kan ten slotte op elke gewenste hoogte op de douchestang bevestigd worden. Zo kan je hem eenvoudig afnemen en weer terugplaatsen, of je nu staand of zittend doucht!

Douchecabines

Horizon

De Horizon is een volledig ingerichte wellness douchecabine in eigentijds design. Hij beschikt over een ingebouwde thermostaat, messing handdouche, antitwist doucheslang, achterwanden van matglas, een grote regendouche en een antislip, met extra veilige douchebak van Biocryl. Je kunt de cabine bovendien extra uitrusten met opties zoals hydro- of stoommassage, kleurentherapie, een verstuiver voor etherische oliën en een radio met tiptoetsen. Genieten maar!

Horizon AKB
Brooklyn AKB

Brooklyn

Hou je van een stoere en trendy douchecabine in je badkamer? Kies dan zeker voor de Kinedo Brooklyn Factory! Deze douchecabine is uitgerust met 6 mm glas, een thermostatische kraan, douchebak en een zwarte douchecombinatie van een handdouche en een regendouche. De profielen zijn schitterend uitgevoerd in zwart geborsteld aluminium. Een echte eyecatcher!

Eden

De douchecabine Kinedo Eden is de perfecte oplossing wanneer je over een ruime badkamer beschikt. De ondoorzichtige witte glazen panelen en stijlvolle glazen deuren geven een extra vleugje luxe aan elke ruimte. Gepolijste chroomprofielen zorgen ten slotte voor een stijlvolle afwerking. Dompel jezelf onder in luxe tijdens het douchen! Ook is er de Kinedo Eden+: deze douchecabine is voorzien van een ingebouwde thermostaatkraan.

Eden AKB
Kineprime AKB

Kineprime

Kineprime van Kinedo is een complete douchecabine, voorzien van vaste achterwanden en een thermostaatkraan. Deze douchecabine is leverbaar met een hoge douchebak van 18 cm of een lage douchebak van 9 cm. Ook kan je kiezen tussen een uitvoering in glas of acryl. Handig, die keuzemogelijkheden!

Hoe kunnen we helpen?